Lær Selvhypnose

Hypnose

sandhed abouth hypnoseklik på billedet for at bestille din kopi

Hypnose er en gennemprøvet metode til dyb afspænding, der bruges til at skabe indre forandringer i vore tanker, følelser og adfærd. Det er også et lægeligt anerkendt redskab til kontrol smerter og reducere stress. Den mest almindelige form for hypnose disse dage er self hypnose. Dette er en self-induceret tilstand af dyb afslapning opnås ved enten at lytte til en optagelse eller ved at bringe sig selv i trance.

Læring Selvhypnose

Det er forholdsvis let at lære selvhypnose og, som med alt andet i livet, “øvelse gør mester!” Det centrale er at tage det roligt. Nærme sig emnet med en leg. Forsøg ikke alt for svært at komme ind i trance for dette nederlag hele formålet med hypnose. Du kommer til at lære at bringe dig ind i en dybt afslappet tilstand og forsøger at tvinge det til at ske kun gør dig anspændt og har den modsatte effekt.

Selvhypnose-Sådan Succeed

En stor del i kunsten selv hypnose er at lære at lade den hypnotiske tilstand overtage af sig selv. Prøv ikke at analysere, hvad der sker. Når du holder det bevidste sind beskæftiger sig med analyse, vil du finde det svært at gå fra beta brainwave staten (bevidst vågne beslutningstagning) til alfa brainwave staten (den dybt afslappet tilstand i let trance, hvor de fleste hypnose emner ophold). Bare tillad dig selv at slappe af. Det er din krops naturlige tilstand til at slappe af, når du udfører bestemte mentale og fysiske handlinger (som jeg vil lære dig snarest), så du skal ikke bekæmpe det ved at forsøge at regne ud, hvordan eller hvorfor det sker.

Må ikke blive modløs eller tror noget, der sker i hypnose Hvis du ikke føler dig meget forandring på først, eller hvis udviklingen ser ud til at være langsom. Efter lidt øvelse vil du finde ind i en tilstand af selv-induceret trance bliver let og naturligt, som du lærer din krop og sind til at slappe af.

Selvhypnose-Forventninger

Forvent ikke at være ekspert ret off the bat! Forventer selv at være så god som Paul McKenna eller Dick Sutphen på dit første forsøg er indstilling dig op for frustration. Det tager tid at lære hypnose og medmindre du er virkelig heldig det vil tage tid at lære din krop og sind til at give slip og indtaste denne tilstand ubesværet – men det vil ske.

Husk, at der er forskellige måder at opleve hypnose og ikke to mennesker vil opleve trance på nøjagtig samme måde. Så forventer din oplevelse for at være den samme som en andens!

Det er en god idé at afsætte en regelmæssig tid til at øve dine nye færdigheder. Giv dig selv den gave 15 til 30 minutter hver dag eller hver anden dag til at praktisere selvhypnose. Sørg for at du ikke bliver forstyrret, og at dit miljø er stille. Du kan blive overrasket over, at du faktisk ikke får søvnig eller falde i søvn under hypnose, selvom kroppen ikke ind i den type afslappet kropsholdning.

Du kan opleve, at i første omgang du har tendens til at falde i søvn, mens øve selvhypnose. Hvis dette sker bare øve på et tidligere tidspunkt, når du er mindre udmattet, indtil du perfektionere teknikken. Hvis du falder i søvn er stadig et problem, så praktiserer det, mens du sidder i en oprejst stol.

Før du begynder indstille en intention for sessionen. Vil du have mere tillid, højere selvværd, det perfekte forhold, eller en forbedring af din økonomi? Du vil nu bruge en af ​​to teknikker, som vil blive brugt som post-hypnotiske forslag. Opret nogle positive bekræftelser, som tilstand du er allerede de, du ønsker at være, eller du allerede er i besiddelse af dit ønske og huske dem. Hvis dette virker som for meget arbejde, så bare forestille du allerede har dit ønske og gøre en mental film af det. Se dig selv oplever det som om det var sker nu. Du skal bruge en af ​​disse teknikker, når du indtaster trance til omprogrammere din underbevidsthed!

Selvhypnose Procedure

Begynd med siddende eller liggende mageligt. Hold dit hoved lige, peger fremad, men kigger op på en plet på væggen – ikke bøjer nakken. Dine øjne skal se lidt op. Breath ind til optælling af fem og ud til optælling af fem. Dette vil få din krop til at give slip på spændinger og spændinger. Nu krølle tæerne på begge fødder og spændte dem, mens du inhalerer til optælling af fem. Nu slappe af på din udånder til optælling af fem. Flyt op til dine ben. Spændt dem og slappe af. Hold trække vejret i den optælling af fem og ud til optælling af fem. Nu spændte hele din bækkenpartiet og balde-regionen. Og slap. Hele tiden trække vejret dybt. Flyt op til din mave, så dit bryst, hals, ansigt og hoved, gentage spænde og afslappende procedure, samtidig trække vejret dybt. Lad dine øjne til at lukke naturligt på noget tidspunkt i løbet af denne afspændingsøvelse. Du vil opdage, at der inden for en meget kort periode, det tager mere og mere indsats for at holde dem åbne.

Når dine øjne er lukket, og du har lempet hele din krop, forestille sig, at du er på toppen af ​​en vikling mørk trappe med ti skridt. Hold trække vejret dybt til optælling af fem. Flyt ned til det første trin, bemærke, at du kun kan se et par skridt foran dig som resten er indhyllet i en rolig endnu mørke. Mentalt sige ordet 10. Nu flytter til det næste skridt og mentalt sige 9. Så næste ordsprog 8. Flyt gradvist ned ad trappen, indtil du når bunden. Under denne øvelse kan du give din vejrtrækning til at vende tilbage til normal eller beholde den dybe vejrtrækning op, hvis du foretrækker.

Når du har nået bunden forestille mig, der er en stor trædør foran dig gå imod den og åbne den. På den anden side finder du en bevægende rulletrappe går ned. Flyt på det og føler det bringe dig ned, ned, ned. Dybere, dybere, ned.

Når du når bunden forestille mig du kan gå lidt frem, indtil du finder dig selv i en rolig afslappende omgivelser. Bare lad det ud. Det kan være en have, en strand, en skov eller en favorit sted fra barndommen. Det kunne være hvor som helst. Bare lade din underbevidsthed til at vise dig, hvor du er. Slap af i den måde, forekommer det hensigtsmæssigt for dig i denne særlige sted.

Selvhypnose-Forslag

På dette tidspunkt kan du mentalt give dig selv skrive hypnotiske forslag i form af "Jeg er ....", eller "Jeg allow____ at indtaste mit liv med lethed" osv. Hvis du foretrækker ikke at skulle huske mentalt talte instruktioner, så huske dine visualisering og placere dig selv inde i det! Dette er vigtigt se scenen gennem dine øjne, som om det var en hukommelse. Må ikke visualisere dig selv i scene den måde, du ville se et andet menneske. Oplev det fra dit perspektiv. Gør dette, så længe det er sjovt.

Når du er færdig og er klar til at vende tilbage til normale vågne bevidsthed, simpelthen tælle tilbage fra 10 til 1 og mentalt sige "lysvågen, lysvågen ". Stræk, give dig selv et par sekunder at re-justere på dine omgivelser, og derefter gå om dine daglige aktiviteter.

Du vil finde denne korte øvelse i self hypnose mest gavnlige, foryngende og liv ændre!

Efterlad et svar

Du skal være logget ind at skrive en kommentar.

Google Search
Tilpasset søgning
Lav en donation til Gratis hypnose Information i dag
Deltag i gratis hypnose Information Community
Deltag The Free Hypnose Information Community For mere information og opdateringer. Det er gratis og sjovt

Navn:
 
E-mail: 
Vi respekterer dit privatliv. Vi vil aldrig udleje eller sælge dine oplysninger
Udvalgte Video
Oversættelse
 Rediger Oversættelse
af Transposh - translation plugin for wordpress
Sponsorerede links
Amazon Store

CBPro annoncer

Annoncer Ved CbproAds
Hårtab Behandling. Dokumenterede resultater
Online Health Shop
Deltag Amazon Prime – Watch Over 40,000 Film
  • Deadly Attack at Church in Russian Region of Dagestan Februar 18, 2018
    Deadly Attack at Church in Russian Region of Dagestan New York TimesDagestan church shooting leaves five dead in Kizlyar BBC NewsGunman opens fire on church festival crowd with at least five dead Daily StarFull coverage
  • Warning after Swiss avalanche hits skiers Februar 18, 2018
    Warning after Swiss avalanche hits skiers BBC NewsSkiers Caught in Swiss Avalanche Rescued: Police U.S. Nyheder & World ReportMan and daughter die in French Alps avalanche Sky NewsFull coverage
SEO Powered By SEOPressor