Verbeter Memory Tips | mnemoniek

Het gebruik van Mnemonics

In dit artikel wordt het gebruik en de mogelijkheden van het gebruik van mnemoniek tactieken te verhogen en verbeteren van het geheugen mogelijkheden en een betere geheugen in het algemeen. In vele studies werd aangetoond dat mnemoniek zijn er drie fundamentele principes ten grondslag liggen aan het gebruik van ezelsbruggetjes zijn verbeelding, vereniging en locatie. Door mnemoniek is er een goede kans op het verbeteren van je geheugen. Deze drie opdrachtgevers, vereniging, verbeelding en de locatie kunnen worden gebracht om samen te werken, en u kunt gebruik maken van deze principes om krachtige ezelsbruggetje systemen te genereren.

Samen werken aan, de principes van vereniging, fantasie en locatie kan worden gebruikt om krachtige genereren mnemoniek systemen. Hopelijk als je eenmaal hebt opgenomen en toegepast deze technieken zul je begrijpen hoe te ontwerpen en deze toe te passen op je eigen vakgebied om uw eigen krachtige ontwerpen, geavanceerde recall-systemen. Laten we beginnen met een kort overzicht van de betrokken opdrachtgevers.

Association en Mnemonics

Association is de methode waarmee u een ding om te worden herinnerd te koppelen aan een methode om te onthouden. Hoewel de vereniging technieken zijn verschillend en maken gebruik van dezelfde principes, je moet proberen en gebruik wat je weet het beste werkt voor jou, Zo wordt gesuggereerd dat je je eigen associaties te implanteren in plaats van de aanneming van een buitenlands systeem. Je kunt je vereniging door het doen van deze volgende dingen doen; binden of het koppelen van een ding geplaatst boven op de bijbehorende object, binnendringen elkaar, Samenvoeging, Omwikkelen elkaar, Roterende om elkaar heen of dansen, Gehecht aan de dezelfde kleur, geur, vorm te geven, of een gevoel

Verbeelding en Mnemonics

Verbeelding in het geheugen wordt gebruikt om de verbanden en associaties die nodig is om effectieve geheugentechnieken maken te creëren, verbeelding is de manier waarop u uw geest om de banden die de meeste betekenis voor je maken. Er is een natuurlijke verschil tussen mensen, omdat beelden die gemaakt zal minder kracht en impact op je hebben, omdat ze de manier waarop we denken. Hoe sterker je je voorstellen en visualiseren een situatie, hoe effectiever het zal blijven in je hoofd om later opnieuw te. Mnemonic verbeelding kan net zo gewelddadig, levendig, of sensueel als je wilt, zo lang als het helpt je te herinneren wat er moet worden herinnerd.

De derde opdrachtgever en de laatste is locatie. Locatie biedt u twee dingen: een samenhangende context, betekent dit dat je een context waarin informatie, zodat kan worden geplaatst dat het samen hangt hebben, en een manier van het verdelen van een ezelsbruggetje van een ander: bij wijze van voorbeeld. door het instellen van een geheugensteuntje in een bus zitten, Ik scheiden van een soortgelijke mnemonic aan de achterkant van dezelfde bus. Plaats kruiden-up van uw geheugen en biedt context en textuur aan uw mnemonics, en beschermt en voorkomt dat ze worden verward met soortgelijke mnemonics. Het instellen van een geheugensteuntje met visualisaties in het stadion in Milaan, Italië en een soortgelijke ezelsbruggetje met beelden van een stadion in Londen, Engeland stelt ons in staat om ze te scheiden, zonder gevaar voor verwarring.

Dus met behulp van de drie fundamenten van de Vereniging, Verbeelding en locatie kunt u ontwerpen beelden die sterk dingen met de banden verband tussen zichzelf en andere dingen, in een context die u toelaat om die beelden te herinneren op een manier die niet strijdig is met andere beelden en associaties.

Het gebruik van geheugensteuntjes kunnen aanzienlijk

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd om een ​​reactie te plaatsen.

Google Search
Aangepast zoeken
Een donatie doen aan vrije hypnose Informatie Vandaag
Join The vrije hypnose-informatie
Join The Gratis Hypnose Informatie Gemeenschap Voor meer informatie en updates. Het is GRATIS en Fun

Naam:
 
E-mail: 
Wij respecteren uw privacy. Wij zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen
Featured Video
Vertaling
 Vertaling bewerken
door Transposh - Vertaalplugin voor Wordpress
Gesponsorde links
Amazon Store

CBPro advertenties

Advertenties Door CbproAds
Haaruitval. bewezen resultaten
Online Health Shop
Join Amazon Prime – Bewaken 40,000 Bioscoop
  • Winter Olympics 2018: Team USA's Mirai Nagasu stumbles during triple axel Februari 21, 2018
    Winter Olympics 2018: Team USA's Mirai Nagasu stumbles during triple axel CBS News'Samurai' Goggia Denies Vonn to Win Downhill Gold U.S. Nieuws & World ReportLindsey Vonn Wins Bronze Medal In Downhill At Pyeongchang Winter Olympics NPRFull coverage
  • Mavs owner Mark Cuban: Wasn't aware of misconduct claims against Terdema Ussery Februari 21, 2018
    Mavs owner Mark Cuban: Wasn't aware of misconduct claims against Terdema Ussery ESPNReport: Mavericks Former President And CEO Was A Serial Sexual Harasser DeadspinMark Cuban denies having knowledge of reported misogynistic behavior within Mavs, vows to get it fixed Dallas News (blog)House Call with Dr. J – reVolver Podcasts reVolver PodcastsExclusive: Inside the Corrosive Workplace Culture of the Dallas […]
SEO Powered By SEOPressor