Mind Tricks - Six Easy Ones

Hva er Mind Tricks ?

Mange Mind Tricks er mer enn bare triks. De er kreative teknikker for å hanke inn kraften i tankene dine. De underholde, men de har også mer praktisk bruk. Et godt eksempel er “elev trick.” Ett av mange store Mind Tricks.

MentalSe i speilet og se øynene dine så du levende forestille seg noe lystbetont. Det kan være en vakker scene, din favoritt nakne kropp, eller noe annet som vil skape lyst i deg. Du vil merke at elevene blir større nesten umiddelbart. Hvis du øver litt, du kan lage din elevene umiddelbart større på vilje.

Elever forstørre når du er opphisset, interessert og mottakelig. Når du er sammen med noen og elevene dine strekke, den personen du snakker med underbevisst sanser din interesse i dem eller hva de sier, og de liker det. Dette gjør det lettere for dem å like deg, og å lytte til hva du foreslår. Du trenger ikke å være en selger for å dra nytte av denne. Når du lærer å kontrollere elev størrelse, hvorfor ikke prøve dette subliminal tankene trikset?

En Mental Math Mind Trick

Som ung gutt på skolen, Jeg hadde ikke “viser mitt arbeid” i matte klasse. I min finne, 97 x 16 ble 100 x 16 (1600) minus 3 x 16 (48). Det var enklere på den måten, og nesten automatisk, så jeg ville bare skrive ned 1552 selv om jeg ikke kunne forklare veldig godt hvordan jeg kom til svaret. For lærerne mine dette var et problem, men mange år senere slik math snarveier ble solgt i seminarer og bøker. Du vil kanskje lære noen av dine own.One av mange fantastiske Mind Tricks.

Minne triks

Anta at du trenger å huske følgende liste: Såpe, melk, honning, gaffel, og blomster. Bare start en levende historie i fantasien din, legge til elementer i den som du går: På vasken, rekkevidde for SOAP, og finn såpeskål fulle av melk. Vask hendene med at, og deretter gre honning i håret med en gaffel. Endelig, plukke opp en bukett med blomster og smile til speilet. Gjenta hvert element, mens mentalt gjennomgår din “film,” og du vil huske alle fem ting, selv de neste day.Another å legge til din arsenal av sinn triks.

Mind Tricks for motivasjon

For å få deg motivert, snakke om dine planer. Dette er en enkel, men kraftig en av sinnet triks. Ved den tiden jeg fortelle min kone om nyhetsbrevet jeg skal skrive, Jeg er ute av mine nedgangen og tilbake ved tastaturet. Du kan raskt endre din sinnstilstand, men ikke villig til det endre. Det ville være som å prøve å sykle uten syklet. Det er en mekanisk aspekt til sinnet som ikke kan ignoreres. Det er hva disse teknikkene tappe inn.

Å hjelpe en venn ut av en dårlig humør, få dem til å snakke. Mer spesifikt, få din venn til å forklare noe for deg at de er lidenskapelig opptatt. Prosessen bokstavelig talt vil endre kjemikalier i hjernen deres, og så endrer deres sinnstilstand. Når du finner emner som fungerer best, minnes dem for framtidig bruk. Mind triks kan virkelig hjelpe.

Reading Mind Tricks

Jeg cdnuolt blveiee at jeg cluod aulaclty uesdnatnrd hva jeg var rdanieg. Den phaonmneal pweor av hmuan mnid. Aoccdrnig til rscheearch på Cmabrigde Uinervtisy, det deosn't mttaer inwaht oredr de ltteers i en wrod er, olny iprmoatnt tihng er taht frist og lsat ltteer være i rghit pclae. Amzanig huh? yaeh og jeg awlyas trodde slpeling var ipmorantt. Mind triks, Mind Tricks og mer Mind Tricks.

En abonnent til min hjernekapasiteten Nyhetsbrev sendte meg at en av sinnet triks. En mer nyttig,tilhørighet til speed-leser tankene triks, er å lese bare den første og siste setningene i avsnitt. Det er der den mest nyttige informasjonen som vanligvis er, som i siste punktum i dette ledd: Mind kraften kommer fra praksis, ikke ønske, så hvorfor ikke prøve disse tankene triks?

Legg igjen en kommentar

Du må være logget inn å legge inn en kommentar.

Google Search
Custom Search
Foreta en donasjon til Free Hypnosis informasjon i dag
Bli med The Free Hypnose Informasjon Felleskap
Bli med The Free Hypnose Informasjon samfunn For mer informasjon og oppdateringer. Det er GRATIS og moro

Navn:
 
E-post: 
Vi respekterer ditt privatliv. Vi vil aldri leie ut eller selge informasjonen din
Utvalgte Video
Oversettelse
 Rediger oversettelse
av Transposh - translation plugin for wordpress
Sponsede lenker
Amazon Store

CBPro Annonser

Annonser fra CbproAds
Håravfall behandling. dokumenterte resultater
Online Health Shop
Bli med Amazon Prime – Watch Over 40,000 Filmer
  • Detroit Lions grades: Another nice showing on defense in win vs. Bears Desember 17, 2017
    Detroit Lions grades: Another nice showing on defense in win vs. Bears Detroit Free PressBears' offensive momentum vanishes in sloppy loss to Lions ESPN (blogg)Stafford-led Lions beat Bears 20-10, stay in playoff picture ABC NewsLive blog: Bears vs. Lions in Detroit Chicago Sun-TimesFull coverage
  • Sydney man charged with being 'economic agent' for North Korea Desember 17, 2017
    Sydney man charged with being 'economic agent' for North Korea BBC NewsAustralian police accuse man of acting as North Korean economic agent fox2now.comSydney man charged with brokering North Korea missile sales NBCNews.comAFP charge Sydney man over North Korea weapons brokering Herald SunFull coverage
SEO Powered By SEOPressor