Suggestibility Tester i Hypnose

HYPNOSESuksessen med å plassere en gjenstand inn i en tilstand av trance er i stor grad avhengig av troen – levealder og suggestibility av klienten. Det suggestibility av din klient / fag vil avgjøre hvor vellykket forsøk på hypnose er sannsynlig å være. Hensikten med dette essayet er å definere “forslag og suggestibility” og også å gi de mer populære suggestibilitet tester som du kan benytte for å finne ut hvor enkelt du kan spille et motiv inn i transe.

Hva er et “Forslag”?

Hypnotisk snakke. Et forslag er en idé eller følelse som når hjernen via de fem sansene (også via den sjette sans, intuisjon).

Hva er “Suggestibility?”

Suggestibilitet er intensiteten med hvilken tanken er akseptert.

Med kjennskap til ovenstående, La oss nå se på to av de mest effektive suggestibility tester, nemlig;

Armen DROP suggestibility TEST

Fingrene AVSLUTNING suggestibility TEST

Armen DROP suggestibility TEST

Denne enkle testen, er ansatt ved starten av konsultasjonen, ideell for å måle hvor avslappet motivet er, jo mer avslappet emnet, jo mer sannsynlig er det å inngå en tilfredsstillende hypnotisk transe. Det Arm Drop Testen utføres dermed: Du spør din underlagt stenge sin venstre hånd inn i en knyttneve og deretter å utvide sin venstre pekefinger slik at den peker opp i luften.

Du kan deretter instruere dem til å sette nedre del av deres høyre arm, nær håndleddet, ved tuppen av sin utvidede venstre pekefinger. De blir bedt om å la den fulle vekten av sin høyre arm for å bli støttet av pekefingeren på venstre hånd. Neste de er instruert til å slappe av hver muskel i kroppen sin, med særlig vekt på deres høyre arm, slik at hele vekten av den armen hviler på den venstre pekefinger.

Du kan deretter gi råd til klienten at du vil nå telle til tre, med hver teller føler de at deres høyre arm blir stadig mer tung, jo tyngre det blir desto vanskeligere blir det å holde den opp, og at på greven av tre, de er til å raskt trekke sin venstre pekefinger bort fra under sin høyre arm.

Du teller 1…2….3, og på den teller til tre raskt de flytter sin venstre hånd bort. Hvis klienten er passe avslappet, og hvis de har fulgt instruksjonene de vil finne at å ha latt hele vekten av sin høyre arm for å hvile fullt på venstre fingertuppen, at etter fjerning av den venstre håndens fingre, sin høyre arm vil plutselig og ganske dramatisk fall.

 

Grunnen til at armene faller skyldes det faktum at de har helt avslappet sin arm og det har i praksis blitt “dødvekt” støttes av venstre fingertupp. Dersom armen falle på en slik måte, det er nettopp det du leter etter. En person som kan slappe lett på denne måten. En person som reagerte ikke på grunn ikke slapper nok vil trolig ha holdt seg med sin høyre arm fortsatt suspendert i luften når fingertuppen ble trukket tilbake. Eller kanskje hvis armen gjorde falle ville det mer sannsynlig være en forsinket reaksjon. Desto raskere armen faller, jo mer suggestible personen.

Prinsippet med denne testen er å finne ut om hvorvidt klienten kan slappe raskt når de blir spurt om å gjøre det.

FINGERS Lukke suggestibility TEST

Dette suggestibility test er en naturlig forekommende test. Det vil si at resultatet i stor grad forekommer naturlig, selv uten noen form for forslag, i hovedsak, dette er en “trick”, imidlertid, det faktum at den virker vil selvsagt øke troen og forventet i klienten. Testen utføres således:

Du instruere klienten til å sperre fingrene slik at fingrene på venstre hånd blir presset mot baksiden av sin høyre hånd, og fingrene på venstre hånd presses mot baksiden av venstre hånd. Håndflatene presset tett sammen med sine tommelen hviler på toppen av deres interlocked fingre.

Du kan deretter instruere dem til å utvide sine to pekefingrene, slik at tuppen av hver utstrakt finger berører. De blir så bedt om å skille tuppen av fingrene slik at de er tilnærmet en og en halv tomme fra hverandre, og til slutt de er instruert til å stirre rett inn i øynene og ikke i sine hender. Du plassere dine egne hender i samme posisjon som hendene, som du foreslår at ved telling av 3 fingrene skal berøre akkurat som de var i utgangspunktet. Du instruere dem om at de bør prøve å holde dem fra hverandre så fingrene vil bare komme nærmere og nærmere sammen. Du kan deretter telle som følger:-

En….Du begynner å føle deg som om det er to sterke magneter på tuppen av fingrene, tegning, trekke dem sammen, mer og mer, bringe dem nærmere sammen.

To…..De trekker nærmere og nærmere, så nær nå, at de nesten berører som disse magnetene blitt så mektig og trekk fingertuppene sammen.

Tre…..Magnetene er så kraftig at fingertuppene er nå berører.

(Legg merke til hypnotisør)

Mens du teller, du lukker dine egne to fingre sammen sakte, på en slik måte at når du kommer til nummer tre, din egen fingertuppene berører. En rekke kunder vil betrakte dette som en non verbal forslag som sine egne fingre blir tettere sammen.

Du har nå observere din klient og plasseringen av fingrene. Faktisk vil du se at de er rørende. Dess raskere respons og den tettere fingrene er lukket sammen, jo mer suggestible klienten.

I konklusjonen, det finnes faktisk en rekke andre suggestibilitet tester, imidlertid, de to skissert ovenfor rang ovenfor den mest effektive. Etter suggestibilitet tester. Du kan selvsagt føre til en full hypnotiske induksjon.

N.B. Jeg snakker ikke i absolutte termer resultatene kan variere for hver person.

Legg igjen en kommentar

Du må være logget inn å legge inn en kommentar.

Google Search
Custom Search
Foreta en donasjon til Free Hypnosis informasjon i dag
Bli med The Free Hypnose Informasjon Felleskap
Bli med The Free Hypnose Informasjon samfunn For mer informasjon og oppdateringer. Det er GRATIS og moro

Navn:
 
E-post: 
Vi respekterer ditt privatliv. Vi vil aldri leie ut eller selge informasjonen din
Utvalgte Video
Oversettelse
 Rediger oversettelse
av Transposh - translation plugin for wordpress
Sponsede lenker
Amazon Store

CBPro Annonser

Annonser fra CbproAds
Håravfall behandling. dokumenterte resultater
Online Health Shop
Bli med Amazon Prime – Watch Over 40,000 Filmer
  • Winter Olympics 2018: Team USA's Mirai Nagasu stumbles during triple axel Februar 21, 2018
    Winter Olympics 2018: Team USA's Mirai Nagasu stumbles during triple axel CBS News'Samurai' Goggia Denies Vonn to Win Downhill Gold U.S. Nyheter & World ReportLindsey Vonn Wins Bronze Medal In Downhill At Pyeongchang Winter Olympics NPRFull coverage
  • Mavs owner Mark Cuban: Wasn't aware of misconduct claims against Terdema Ussery Februar 21, 2018
    Mavs owner Mark Cuban: Wasn't aware of misconduct claims against Terdema Ussery ESPNReport: Mavericks Former President And CEO Was A Serial Sexual Harasser DeadspinMark Cuban denies having knowledge of reported misogynistic behavior within Mavs, vows to get it fixed Dallas News (blogg)House Call with Dr. J – reVolver Podcasts reVolver PodcastsExclusive: Inside the Corrosive Workplace Culture of the Dallas […]
SEO Powered By SEOPressor