Mind Tricks - Sex enkla Ones

Vad är Mind Tricks ?

Många Mind Tricks är mer än bara trick. De är kreativa tekniker för att utnyttja kraften i ditt sinne. De underhålla, men de har också mer praktiska användningsområden. Ett bra exempel är “elev trick.” En av många bra Mind Tricks.

MentalTitta i spegeln och titta på dina ögon när du livligt föreställa något lustfyllt. Det kan vara en vacker scen, din favorit nakna kropp, eller något annat som kommer att skapa lust i dig. Du kommer att märka dina elever blir större nästan omedelbart. Om du tränar lite, kan du göra dina elever direkt större vid kommer.

Elever större när du upphetsad, intresserade och mottagliga. När du är med någon och dina elever vidgas, den person du pratar med omedvetet känner av intresse för dem eller vad de säger, och de gillar att. Detta gör det lättare för dem att gilla dig, och lyssna på vad du föreslår. Du behöver inte vara en försäljare för att dra fördel av denna. När du lär dig att kontrollera din pupillstorlek, varför inte prova det här subliminal åtanke trick?

En mental Math sinne Trick

Som en ung pojke i skolan, Jag gjorde inte “visa mitt arbete” i matematik klass. I min räkna, 97 x 16 blev 100 x 16 (1600) minus 3 x 16 (48). Det var lättare på det sättet, och nästan automatisk, så jag skulle bara skriva ner 1552 även om jag inte kunde förklara mycket väl hur jag kom på svaret. För mina lärare var detta ett problem, men många år senare så math genvägar såldes i seminarier och böcker. Du kanske vill lära dig några av dina own.One av många fantastiska mind tricks.

Memory Tricks

Anta att du behöver komma ihåg följande lista: Tvål, mjölk, honung, gaffel, och blommor. Bara starta en levande historia i din fantasi, lägga till objekt i den som du går: Vid diskbänken, nå för SOAP, och hitta tvålkopp fulla av mjölk. Tvätta händerna med det, och sedan kamma honung i håret med en gaffel. Slutligen, plocka upp en bukett blommor och le mot spegeln. Upprepa varje objekt samtidigt psykiskt granska din “film,” och du kommer ihåg alla fem saker, även nästa day.Another att lägga till din arsenal av mind tricks.

Mind Tricks för motivation

För att få dig motiverad, prata om dina planer. Detta är en enkel, ändå kraftfull en av Mind Tricks. När jag säger till min fru om nyhetsbrevet jag ska skriva, Jag är ur min svacka och tillbaka på tangentbordet. Du kan snabbt ändra din sinnesstämning, men inte genom villiga den att ändra. Det skulle vara som att försöka cykla utan att trampa. Det finns en mekanisk aspekt till sinnet som inte kan ignoreras. Det är vad dessa tekniker utnyttja.

Att hjälpa en vän ut ur ett dåligt humör, få dem att prata. Mer specifikt, få din vän att förklara något för er att de brinner. Processen bokstavligen kommer att förändra kemikalier i hjärnan, och så ändrar sitt sinnestillstånd. När du hittar de ämnen som fungerar bäst, minns dem för framtida bruk. Mind Tricks kan verkligen hjälpa.

Läsa Mind Tricks

Jag cdnuolt blveiee taht jag cluod aulaclty uesdnatnrd waht jag rdanieg. Den phaonmneal pweor av hmuan MNID. Aoccdrnig till rscheearch vid Cmabrigde Uinervtisy, det deosn't mttaer inwaht oredr de ltteers i en wrod är, den olny iprmoatnt tihng är taht frist och lsat ltteer vara i rghit pclae. Amzanig va? yaeh och jag awlyas trodde slpeling var ipmorantt. Mind Tricks, mind tricks och mer tricks sinne.

En abonnent till min Brainpower nyhetsbrev skickade mig att en av de mind tricks. En mer användbar,tillhör hastighet behandlingen mind tricks, är att bara läsa första och sista meningen i punkterna. Det är där den mest användbara informationen oftast är, som i den sista meningen i denna punkt: Sinne makt kommer från praktiken, inte önskar, så varför inte prova dessa mind tricks?

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad att skriva en kommentar.

Google Search
Anpassad sökning
Göra en donation till gratis Hypnos information i dag
Gå med i Free Gemenskapen Hypnos information
Gå med gratis Hypnos Information Community För mer information och uppdateringar. Det är gratis och roligt

Namn:
 
E: 
Vi respekterar din integritet. Vi kommer aldrig att hyra ut eller sälja din information
Dagens Video
Översättning
 Redigera översättning
genom att Transposh - translation plugin for wordpress
Sponsored Links
Amazon Store

CBPro annonser

Annonser från CbproAds
Håravfall Behandling. bevisade resultat
Online Health Shop
Gå med Amazon Prime – Watch Over 40,000 Filmer
  • Deadly Attack at Church in Russian Region of Dagestan Februari 18, 2018
    Deadly Attack at Church in Russian Region of Dagestan New York TimesDagestan church shooting leaves five dead in Kizlyar BBC NewsGunman opens fire on church festival crowd with at least five dead Daily StarFull coverage
  • Warning after Swiss avalanche hits skiers Februari 18, 2018
    Warning after Swiss avalanche hits skiers BBC NewsSkiers Caught in Swiss Avalanche Rescued: Police U.S. Nyheter & World ReportMan and daughter die in French Alps avalanche Sky NewsFull coverage
SEO- Powered By SEOPressor