Lära sig själv hypnos

Hypnos

sanning abouth hypnosklicka på bilden för att beställa din kopia

Hypnos är en beprövad metod för djup avslappning som används för att skapa inre förändringar i våra tankar, känslor och beteenden. Det är också ett medicinskt erkänt instrument för att kontrollera smärta och minska stress. Den vanligaste formen av hypnos dessa dagar är själv hypnos. Detta är en self-inducerad tillstånd av djup avslappning uppnås genom antingen lyssna på en inspelning eller genom att själv i trance.

Learning Self Hypnosis

Det är ganska lätt att lära sig själv hypnos och, som med allt annat i livet, “övning ger färdighet!” Det viktiga är att ta det lugnt. Närma sig ämnet med en lekfullhet. Försök inte så svårt att komma in i trans för detta besegrar hela syftet med hypnos. Du kommer att lära dig att ta dig in i ett djupt avslappnat tillstånd och försöker tvinga den att hända bara gör dig spänd och har motsatt effekt.

Self Hypnosis-Hur man lyckas

En viktig del i konsten att själv hypnos är att lära sig att låta det hypnotiska tillståndet ta över av sig själv. Försök att inte analysera vad som händer. När du håller det medvetna sinnet bedriver analyserar du kommer att finna det svårt att gå från beta snilleblixt staten (medvetet vakna beslutsfattande) till alfa hjärnvågorna tillståndet (det djupt avslappnade tillstånd av ljus trance där de flesta hypnos ämnen stannar). Bara tillåta dig själv att slappna av. Det är kroppens naturliga tillstånd att slappna av när du utför vissa mentala och fysiska åtgärder (som jag kommer att lära dig inom kort), så inte bekämpa det genom att försöka lista ut hur eller varför det händer.

Bli inte avskräckt eller tror ingenting händer i hypnos Om du inte känner mycket förändring vid första eller om framsteg verkar vara långsam. Efter lite övning kommer du att finna att skriva in ett tillstånd av själv-inducerad trance blir enkelt och naturligt som du lär din kropp och själ att slappna av.

Självhypnos-Förväntningar

Förvänta dig inte att vara expert just off the bat! Förvänta dig att bli så bra som Paul McKenna eller Dick Sutphen på första försöket är att ställa dig upp för frustration. Det tar tid att lära sig hypnos och om du inte är verkligen lyckligt lottade att det kommer att ta tid att lära din kropp och själ att släppa taget och anger detta tillstånd utan ansträngning – men det kommer att hända.

Kom ihåg att det finns olika sätt att uppleva hypnos och inte två människor kommer att uppleva trance på exakt samma sätt. Så räkna din upplevelse att vara samma som någon annans!

Det är en bra idé att avsätta en regelbunden tid att öva dina nya kunskaper. Ge dig själv en gåva av 15 till 30 minuter varje dag eller varannan dag för att öva själv hypnos. Se till att du inte blir störd och att din omgivning är tyst. Du kan bli förvånad över att du faktiskt inte får sömnig eller somnar under hypnos, även om kroppen inte införas i den typen av avslappnad hållning.

Du kanske upptäcker att initialt du tenderar att somna medan du tränar själv hypnos. Om detta händer bara öva vid ett tidigare tillfälle då du är mindre trött tills du fullända tekniken. Om att somna är fortfarande ett problem sedan öva det medan du sitter i upprätt stol.

Innan du börjar ställa in en avsikt för sessionen. Vill du ha mer förtroende, högre självkänsla, det perfekta förhållandet eller en förbättring av din ekonomi? Du kommer nu att använda en av två metoder som kommer att användas som post hypnotiska förslag. Skapa några positiva affirmationer som stat du redan är de du vill ha eller om du redan är i besittning av din önskan och memorera dem. Om detta verkar vara för mycket arbete då bara föreställa mig att du redan har din lust och gör en mental film av det. Se dig själv upplever det som om det hände nu. Du kommer att använda en av dessa tekniker när du anger trance till programmera ditt undermedvetna!

Själv hypnos Procedure

Börja med att sitta eller ligga bekvämt. Håll huvudet rakt, pekande framåt, men titta upp på en fläck på väggen – Böj inte nacken. Dina ögon ska se något upp. Andas in till greven av fem och ut till greven av fem. Detta kommer att orsaka din kropp att släppa spänningar och betonar. Nu curl tårna på båda fötterna och spänd dem medan du andas in till greven av fem. Nu koppla av på din utandning till greven av fem. Flytta upp till benen. Spänn dem och slappna av. Håll andas in till greven av fem och ut till greven av fem. Nu spänd hela din bäcken och skinkan region. Och koppla. Hela tiden andas djupt. Flytta upp till magen, då bröstet, hals, ansikte och huvud, upprepa spänna och slappna förfarande samtidigt andas djupt. Låt dina ögon att stänga naturligt när som helst under denna avslappningsövning. Du kommer att finna att inom en mycket kort tid det tar mer och mer ansträngning för att hålla dem öppna.

När dina ögon är stängda och du har avslappnad hela kroppen, Föreställ dig att du är på toppen av en lindning mörk trappa med tio steg. Håll andas djupt till greven av fem. Flytta ner till det första steget, märker att du bara kan se ett par steg före dig som resten är höljt i ett lugnt stilla mörker. Mentalt säga ordet 10. Nu gå vidare till nästa steg och mentalt säga 9. Sedan nästa ordspråket 8. Flytta gradvis ner stegen tills du når botten. Under denna övning kan du låta din andning för att återgå till det normala eller hålla djupandning upp om du föredrar.

När du har nått botten föreställa mig finns det en stor trädörr framför dig gå mot den och öppna den. Å andra sidan finns en rörelse rulltrappa går ner. Flytta på det och tycker att det ger dig ner, ned, ned. Djupare, djupare, ned.

När du når botten föreställa kan du gå något framåt tills du hittar dig själv i en lugn avkopplande miljö. Bara låta det synas. Det kan vara en trädgård, en strand, en skog eller en favoritplats från barndomen. Det skulle kunna vara var som helst. Bara låta ditt undermedvetna att visa dig var du är. Koppla av på det sätt som förefaller lämpligt för dig i den speciella plats.

Självhypnos-förslag

I detta skede kan du mentalt ge dig själv publicera hypnotiska förslag i form av "jag är ....", eller "Jag allow____ ange mitt liv med lätthet" etc. Om du föredrar att inte behöva minnas mentalt talade instruktioner då ihåg visualisering och placera dig själv inuti! Det är viktigt se scenen genom dina ögon som om det vore ett minne. Visualiserar inte själv på scenen på det sätt du vill se en annan person. Upplev det från ditt perspektiv. Gör detta så länge det är roligt.

När du är klar och är redo att återvända till normala vakna medvetande, helt enkelt räkna tillbaka från 10 till 1 och mentalt säger "klarvaken, klarvaken ". Stretch, ge dig själv ett par sekunder för att justera till din omgivning och sedan gå om dina dagliga aktiviteter.

Du hittar denna korta övning i själv hypnos mest fördelaktiga, föryngrande och livsförändrande!

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad att skriva en kommentar.

Google Search
Anpassad sökning
Göra en donation till gratis Hypnos information i dag
Gå med i Free Gemenskapen Hypnos information
Gå med gratis Hypnos Information Community För mer information och uppdateringar. Det är gratis och roligt

Namn:
 
E: 
Vi respekterar din integritet. Vi kommer aldrig att hyra ut eller sälja din information
Dagens Video
Översättning
 Redigera översättning
genom att Transposh - translation plugin for wordpress
Sponsored Links
Amazon Store

CBPro annonser

Annonser från CbproAds
Håravfall Behandling. bevisade resultat
Online Health Shop
Gå med Amazon Prime – Watch Over 40,000 Filmer
  • Winter Olympics 2018: Team USA's Mirai Nagasu stumbles during triple axel Februari 21, 2018
    Winter Olympics 2018: Team USA's Mirai Nagasu stumbles during triple axel CBS News'Samurai' Goggia Denies Vonn to Win Downhill Gold U.S. Nyheter & World ReportLindsey Vonn Wins Bronze Medal In Downhill At Pyeongchang Winter Olympics NPRFull coverage
  • Mavs owner Mark Cuban: Wasn't aware of misconduct claims against Terdema Ussery Februari 21, 2018
    Mavs owner Mark Cuban: Wasn't aware of misconduct claims against Terdema Ussery ESPNReport: Mavericks Former President And CEO Was A Serial Sexual Harasser DeadspinMark Cuban denies having knowledge of reported misogynistic behavior within Mavs, vows to get it fixed Dallas News (blogg)House Call with Dr. J – reVolver Podcasts reVolver PodcastsExclusive: Inside the Corrosive Workplace Culture of the Dallas […]
SEO- Powered By SEOPressor