Suggestibility Tester i hypnos

HYPNOSFramgången för att placera en patient i till ett tillstånd av trance är till stor del beroende på tron – förväntade och suggestibility av din klient. Den suggestibility av din klient / ämne kommer att avgöra hur framgångsrik ditt försök till hypnos är sannolikt. Syftet med denna uppsats är att definiera “förslag och suggestibility” och även för att ge de mer populära suggestibility test som du kan använda för att avgöra hur lätt du kan spela ett ämne i trance.

Vad är en “Förslag”?

Hypnotiskt sett. Ett förslag är en idé eller känsla som når hjärnan via de fem sinnena (också via det sjätte sinnet, intuition).

Vad är “Suggestibility?”

Suggestibility är den intensitet med vilken tanken är accepterad.

Med kännedom om ovanstående, Låt oss nu betrakta två av de mest effektiva suggestibility tester, nämligen;

ARM DROP suggestibility TEST

Fingrarna UTGÅENDE suggestibility TEST

ARM DROP suggestibility TEST

Denna enkla test, är anställd i början av din konsultation, idealiskt för att mäta hur avslappnad ditt ämne är, mer avslappnad ämnet, desto mer sannolikt är det att ingå ett tillfredsställande hypnotisk trance. Den Arm Drop Test utförs således: Du be ditt motiv att stänga sin vänstra hand i en näve och sedan utöka sin vänstra pekfinger så att den pekar upp i luften.

Sedan instruerar du dem att placera den nedre delen av sin högra arm, nära sin handled, på spetsen av deras utökade vänstra pekfinger. De instrueras att låta hela tyngden av sin högra arm för att få stöd av pekfingret sin vänstra hand. Nästa de instrueras att slappna av varje muskel i kroppen, ägna särskild uppmärksamhet åt sin högra arm, så att hela vikten av denna arm vilar på den vänstra pekfinger.

Du råda då klienten som du nu kommer att räkna till tre, med varje räkning de känner att deras högra arm blir mer tung, ju tyngre den blir desto svårare blir det att hålla upp, och att den räknar till tre, de är att snabbt dra sitt vänstra pekfinger ifrån under deras högra arm.

Du räknar 1…2….3, och räknar till tre de flyttar snabbt sin vänstra hand bort. Om din klient är lämpligt avslappnad och om de har följt dina instruktioner kommer de att finna att ha låtit hela tyngden av sin högra arm för att vila helt på den vänstra fingertopp, att vid avlägsnande av den vänstra handens finger, sin högra arm kommer plötsligt och ganska dramatiskt falla.

 

Anledningen till att deras armar faller beror på det faktum att de helt har avslappnad sin arm och det har i själva verket blivit en “dödvikt” stöds av den vänstra fingertopp. Skulle armen falla på ett sådant sätt, det är precis vad du letar efter. En person som kan koppla lätt på detta sätt. En person som inte reagerade på att man inte kopplar nog kommer förmodligen ha varit med sin högra arm fortfarande i luften när fingertoppen drogs tillbaka. Eller kanske om armen gjorde falla skulle det mer sannolikt att en fördröjd reaktion. Den snabbare armen faller, desto mer suggestible den person.

Principen för detta test är att identifiera om huruvida din klient kan koppla snabbt när du ombeds att göra det.

FINGRAR UTGÅENDE suggestibility TEST

Denna suggestibility test är en naturligt förekommande prov. Det vill säga att resultatet i stor utsträckning förekommer naturligt, även utan någon form av förslag, i huvudsak, detta är en “trick”, emellertid, det faktum att det fungerar kommer naturligtvis att öka tron ​​och Förväntad i din klient. Testet utförs således:

Du instruera din klient att låsa sina fingrar så att fingrarna på vänster hand pressas mot baksidan av sin högra hand, och fingrarna på vänster hand pressas mot baksidan av den vänstra. Palms pressas tätt tillsammans med sina tummar vilar på toppen av sina sammankopplade fingrar.

Sedan instruerar du dem att utvidga sina två pekfingrarna, så att spetsarna av varje utsträckt finger vidrör. De är sedan instrueras att separera fingertopparna så att de är ungefär en tum och en halv isär, och slutligen de instrueras att stirra direkt in i dina ögon och inte i deras händer. Du placerar sedan dina egna händer i samma situation som sina händer, som ni föreslår att med antalet 3 sina fingrar ska röra precis som de var ursprungligen. Du instruera dem att om de försöker hålla dem isär så fingrarna kommer bara komma närmare och närmare varandra. Du räknar då ut som följer:-

Ett….Du börjar känna som om det finns två starka magneter på fingertopparna, teckning, dra ihop dem, mer och mer, föra dem närmare varandra.

Två…..De drar närmare och närmare, så nära nu, att de nästan vidrör som dessa magneter blivit så mäktig och dra fingertopparna tillsammans.

Tre…..Magneterna är så kraftfull att fingertopparna nu vidrör.

(Notera till Hypnotisören)

När du räknar, du stänger dina egna två fingrar ihop långsamt, på ett sådant sätt att när du når nummer tre, dina egna fingertoppar vidrör. Ett antal kunder kommer att betrakta detta som en icke verbal antydan om att deras egna fingrar blir närmare varandra.

Du observerar nu din klient och läget för deras fingrar. I själva verket kommer du att se att de vidrör. Den snabbare svaret och mer tätt fingrarna är stängda tillsammans, desto mer suggestible klienten.

Sammanfattningsvis, det finns faktiskt ett antal andra suggestibility tester, emellertid, de två ovan rang ovanför den mest effektiva. Efter de suggestibility tester. Du kan naturligtvis leda till en fullständig hypnotisk induktion.

N.B. Jag talar inte i absoluta termer resultaten kan variera för varje person.

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad att skriva en kommentar.

Google Search
Anpassad sökning
Göra en donation till gratis Hypnos information i dag
Gå med i Free Gemenskapen Hypnos information
Gå med gratis Hypnos Information Community För mer information och uppdateringar. Det är gratis och roligt

Namn:
 
E: 
Vi respekterar din integritet. Vi kommer aldrig att hyra ut eller sälja din information
Dagens Video
Översättning
 Redigera översättning
genom att Transposh - translation plugin for wordpress
Sponsored Links
Amazon Store

CBPro annonser

Annonser från CbproAds
Håravfall Behandling. bevisade resultat
Online Health Shop
Gå med Amazon Prime – Watch Over 40,000 Filmer
  • Florida governor: Ban gun sales to those under 21 år gammal Februari 23, 2018
    Florida governor: Ban gun sales to those under 21 years old ABC NewsAfter deadly shooting, Florida governor calls for raising minimum age to buy firearms CNNFlorida governor proposes tighter gun restrictions in wake of school shooting ReutersTrump's awful plan to arm teachers is straight from the NRA playbook USA TODAYFull coverage
  • Trump Jr. drops planned foreign policy speech in India after criticism Februari 23, 2018
    Trump Jr. drops planned foreign policy speech in India after criticism ReutersTitle of Don Jr.'s remarks in India changes amid backlash over conflicts CNNTrump Jr. Retreats as Planned Indian Policy Speech Draws Critics BloombergTrump Jr. may be too much for scandal-weary India Chicago TribuneFull coverage
SEO- Powered By SEOPressor